Karantänen – Dag #5

Sol och värme

Det är nästan larvigt hur mycket skillnad det gör med lite sol. Humöret går upp och allt känns plötsligt lite bättre.

Äntligen sol

På Coronafronten var det dock ingen bra dag igen med en första notering på över 3,000 nya fall på en enda dag. Vi har nu totalt 18,077 fall i landet. Snart har vi gått om Iran som varit en av tre stora utbrottshärdar så här långt. Sydkorea som länge var det näst värst drabbade landet efter Kina är nu nere på åttonde plats. Saker och ting förändras snabbt i dessa tider.

Vi gjorde en provisorisk lekplats på taket idag. Det är inte helt lätt med vad man har att tillgå. Rutshkanan behöver förbättras. Den är löjligt långsam. Men den höll den lilla sysselsatt under nästan en halvtimme så det var ju lyckat ändå.

Dagens lekplats layout
Även oss vuxna behöver leka av oss

Dottern mår lite bättre dag för dag vilket är en stor lättnad. Jag har inte fått till någon träning själv än men det måste ändras om jag inte ska gå ner mig helt.

2 reaktioner till “Karantänen – Dag #5

  1. Tjena brorsan. Läser med stort intresse. Gillar du bloggar. Det är något fint med old school blogging. Du hade kunnat skriva allt direkt på Facebook men det hade inte gett samma känsla. Hoppas att den här skiten övergår till något mer normalt snart. Vi är än så länge milt drabbade, ändå kräver bransch efter bransch stödpaket och nya varsel kommer varje dag. Systemet är minst sagt skört. Vad gäller sjukvården så varnar akutsjukhusen för en stor våg av nya svåra fall den här helgen. Vi får hoppas att det inte blir så.

    1. Tja, Ja det får vi verkligen hoppas. Jag valde mellan att skriva dagbok eller blogga. Det är mest för mitt eget frmatida minnes skull, men om andra kan finna det intressant så varför inte en blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *