Karantänen- Dag #20

En bra dag

Visa dagar är bättre än andra och det verkar påfallande ofta hänga samman med om solen behagar visa sig eller inte. Idag gjorde den det så då tog vi tillfället i akt och spenderade ett par timmar ute på takterrassen, solade lekte parcour, kastade boll och käkade middag. Men mest av allt tankade vi energi som skuggade plantor som plötsligt fått se solen.

Den lilla blir mer och mer självsäker på spångarna. Idag insisterade hon på att höja nivån ett snäpp och cykla nerför, väl stödd av sin kära mor, men ändå. Hon är en liten tuffing.

En framtida trialcyklist?

I Spanien är de rapporterat smittade snart fler än i Italien. Det skiljer bara några hundratal nu. Dödsfallen för en enskild dag var också högre i Spanien idag än i Italien. När vi tidigt såg hur illa det utvecklade sig i Italien kunde jag inte drömma om att fler länder skulle göra om samma misstag och komma för sent ur startblocken, men sen gjorde Spanien det, sen gjorde USA det… Bara New York has snart fler rapporterat smittade än både Spanien och Italien och dödstalen stiger snabbt. Så jäkla onödigt kan jag tycka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *