Karantänen – Dag #31

Vi stannade hemma idag också

En typiskt tråkig mellandag. Inget speciellt att göra. Inget speciellt att se fram emot. Jag vaknade sent. Jag tänke jag skulle träna lite, men sket i det. Jag tänkte jag skulle plugga lite spanska, sket i det. Jag tänkte jag skulle bygga en hinderbana till dottern i vardagsrummet, sket i det också. Men jag bakade ett bröd, läste ut en bok – Vita spår av Emelie Schepp, rekommenderas, lagade middag och hade allmänt tråkigt däremellan.

Det var inte bara jag. Alla i familjen hade tråkigt idag och höll sig på sin kant. Vi blixtrade till lite grand efter middag och lekte en stund tillsammans, men annars var det en dag som det finns väldigt lite anledning att minnas.

Det fanns en tid när man kunde spendera en solnedgång så här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *