Karantänen – Dag #32

Mycket läsning och inomhusparcour

Det var länge sedan jag tog mig tid att läsa en bok från pärm till pärm på en dag, men något oväntat visade sig ”Den lilla bokhandeln runt hörnet” av Jenny Colgan som jag på måfå plockade fram ut bokhyllan vara en bok som krävde just det. En typisk feel good-berättelse som var precis vad som behövdes i mitt liv just nu. Att dottern plötsligt fick för sig att sova middag – vilket hon i stort sett aldrig gör nuförtiden – gjorde att jag dessutom kunde njuta av den ostörd för en stund i eftermiddagssolen. Bara det räckte för att det skulle bli en bra dag.

Mellan läspassen så byggde jag upp en hinderbana åt dottern i vardagsrummet. Jag hade egentligen tänkt att bygga en mer omfattande bana men insåg snart att det inte krävdes särskilt mycket för att göra hennes dag.

Ett par backar och ett hopp – klart!

Lydie hade också motivation idag och tillverkade ett jättegulligt fiskeset, komplett med metspö och ett helt gäng fiskar att fiska upp med hjälp av magnet.

Fiskdamm

På Coronafronten så är det fortsatt positiv trend både i Spanien i stort och här på de Baleariska öarna. Jag hoppas att de kommer börja släppa på restriktionerna så smått snart, i alla fall tillåta lite utomhustid med barnen. Men inget är officiellt kommunicerat ännu så vi får snällt vänta och se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *