Karantänen – Dag #33

Tomaterna tar sig i vårvärmen

Efter några dagar med grått och mulet så har vi haft strålande sol och den varmaste vårdagen hittills idag. Det var så varmt att jag inte ens brydde mig om att klä på mig på överkroppen förrän till kvällningen.

Det varma vädret gör också att tomatplanterna på taket börjar ta sig. Små skott har nu tittat fram hos båda sorterna tomater och persiljan. Spännande.

Tomater på g.

Efter en överdos av skärmtid har jag bytt pixlar mot papper och kastat mig över ännu en bok. Denna gång är det en av många Jack Reacher-historier av Lee Child. Amerikansk godhjärtad men excentrisk ensamvarg fixar biffen. Kliché visst, men ingen hanterar den bättre än Lee Child. Jag kan inte få nog. Det verkar som om någon annan här i stan också är ett fan och fortsätter lämna in dem till begagnatbutiken, en efter en där jag snappar åt mig dem så snart de kommer in. Lämpligt nog har jag köpt snabbare än jag hunnit läsa och därmed bunkrat så att jag klarar mig några veckor till.

Vi prövade ett nytt träningspass idag. Det var riktigt bra. Fokus på core och kondition, utan hopp, vilket är bra för min numera medelålders rygg. Mitt nya mål är att komma ur karantänen i bättre fysisk form än när den började.

De desinfekterade gatorna idag igen. Jag har fortfarande svårt att förstå vilken nytta det gör. Men det är säkert bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *