Karantänen – Dag #25

Snart är det påsk

Trots att det blir i isolering, utan närvaro av varken ytterligare familj eller vänner så ser jag fram emot påsken i år. Då jag givit upp sötsaker under fastan i år så ser jag dessutom mer fram emot påskgodiset mer än vanligt. Vi har storhandlat allt vi behöver, nu är det bara lite kompletteringsköp kvar i morgon och sen är vi redo att köra.

Jag lagade pizza till middag idag. Det slog ihjäl en del tid så det var bra. Jag läste ut min bok. Det var också bra. Jag lekte mindre med min dotter än vad jag borde ha gjort. Det var inte så bra. Jag jobbar på att känna mindre skuldkänslor och mer tacksamhet över Tv:n som ett sätt att underhålla min dotter dessa dagar. Det är fortfarande källa till inre konflikt, men ärligt talat vet jag inte hur jag skulle ha pallat utan tv under dessa omständigheter.

Jag har hållit mindre koll på Coronautvecklingen de senaste dagarna. Men det eskalerar fort i USA just nu så mycket vet jag. Mer än 400,000 rapporterat smittade och 14,000 döda. Relativt till folkmängd är Spanien fortfarande långt värre drabbat, men hur det kommer se ut i framtiden återstår att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *