Lär dig fridyka på Mallorca!

Har du också drömt om att röra dig fritt i vattnet och upptäcka vad som finns under ytan? Fridykning är lika mycket ett sätt att upptäcka skönheten under ytan som din egen förmåga. Fridykning erbjuder dessutom en fantastisk möjlighet att befinna sig helt och hållet i nuet, helt utan distraktioner. En sällsynthet i dagens moderna samhälle. Kom och häng med mig några dagar på Mallorca och låt mig ta dig med på ett riktigt äventyr. Med en kurs i fridykning får du nyckeln till en helt ny värld, bländande vacker och redo att upptäckas. I kursen lär du dig att andas bättre, hålla andan längre, dyka djupare och framförallt – att lita på din egen förmåga.

Att ta ett djupt andetag och simma ner mot djupet kan te sig lite skrämmande vid första tanken. Men under kursen tar jag dig framåt steg för steg så att det aldrig blir överväldigande eller obehagligt.

Kursen

I nybörjarkursen med titeln SSI Freediving Level 1 börjar vi med att lära känna vår kropp och dess signaler. Vi tränar andhållning så att tilliten till din förmåga stärks och tryckutjämning så att du kan hantera trycket i öronen. I poolen lär du dig effektiv fenteknik och strömlinjeformning och får en chans att testa din andhållningsförmåga under vattnet i en kontrollerad miljö. I havet sätter vi ihop alla delar och du lär dig fridyka lätt, avslappnat, säkert och inte minst, med glädje. Efter avslutad kurs kan du räkna med att kunna fridyka bekvämt till 10-20m djup och ha tillräckligt med bottentid för att kunna njuta av all den skönhet som väntar på dig under ytan.

Varför Mallorca?

Undervattenslandskapet på Mallorca är dramatiskt, vackert och omväxlande med oräkneliga grottor, tunnlar och branta väggar att utforska. Vi har ett rikt marint liv, goda dykförhållanden och vackert väder nästan varje dag. Allt detta i kombination med kristallklart vatten gör upplevelsen till något alldeles extra.

Varför gå en kurs med mig?

Jag har jobbat som professionell fridykningsinstruktör sedan 2015. Med Blue Immersion Thailand och Freedive Gili Indonesien som tidigare arbetsplatser har jag erfarenhet från två av de största fridykningsskolorna i världen. Jag har till dags datum certifierat mer än 400 fridykare och ett dussintal instruktörer. Som Freediving Instructor Trainer har jag uppnått den högsta instruktörsrankingen inom SSI, en av världens mest respekterade utbildningorganisationer inom fridykning och apparatdykning. Men kanske viktigast av allt är att jag starkt passionerad av att dela med mig av min kunskap och kan inte tänka mig något bättre jobb är att lära just dig att fridyka.

I samarbete med Tramuntana Diving & Adventure erbjuder jag fridykningskurser på Mallorca, från nybörjare till instruktör, under hela sommarhalvåret från april till oktober. För mer information kontakta mig direkt på per@pjfreedive.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *