Karantänen – Dag #48

Terasshäng och getost

Idag markerade ännu en dag med strålande sol och närmast sommarvärme. Vi körde våra träningspass och hängde en stor del av eftermiddagen uppe på takterrassen för att ta till vara på tillfället.

De senaste dagarna när sambon jobbat natt har jag gått och lagt mig senare än vanligt på kvällarna. Olyckligt nog har dottern samtidigt vaknat tidigare än vanligt på morgnarna. I förmiddags var jag helt förstörd efter två bristfälliga nätters sömn och fick gå och lägga mig igen efter frukost och sov fram till lunch. Men knappt det hjälpte. Det var bara efter eftermiddagens träningspass i solen som jag blev människa igen.

En av våra vänner och en före detta kollega till mig från dykcentret har startat getfarm under vintern tillsammans med sin bror. Idag fick vi en första leverans av getost att smaka. Osten är bara lagrad i två månader än så länge men ändå otroligt god. Till och med min franske i ostsammanhang svårflörtade sambo var imponerad. De har något bra på gång där bröderna. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *