Karantänen – Dag #2

Ledig dag blev arbetsdag.

Jag skulle egentligen ha varit ledig idag men då TUI igår kväll beslutade att evakuera alla resenärer, från alla destinationer, så snart som möjligt så ryckte jag in och jobbade extra. De flesta är tacksamma men det finns de som är förbannade och vill stanna restiden ut, en märklig reaktion kan jag tycka.

Hemma är den största utmaningen att vår tvååriga dotter fick med sig mun, hand, fot-sjukan i present från förskolan och lider av smärta i mun och allmän hängighet och missnöje. De senaste två dygnen har vi hunnit med Frost 2 tre gånger. När kommer trean?

Vädret har varit grått och mulet idag vilket bara gör saken värre. Med sol kan vi ändå njuta av vädret på takterrassen. Det ser ut att bli lika trist imorgon tyvärr.

Jag får försöka få till lite hemmafix imorgon. Inte mycket annat att göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *