Karantänen – Dag #45

En riktig försommardag

Vi har fantastiskt väder just nu. Det är soligt och varmt och vattnet är redan riktigt ljummet. Jag har visserligen bara vadat upp till vaderna än, när jag var ute med dottern idag, men det känns som 16-17 grader i vattenbrynet. Och när jag gick upp på taket strax efter solnedgången var det fortfarande skönt ute i t-shirt. Jag önskar bara att vi kunde dra mer nytta av denna fantastiska årstid.

Oavsett väder så har jag haft en bra dag idag. Jag körde ett träningspass i förmiddags, var ute med dottern och lekte efter lunch och lagade en väldigt lyckad fiskgryta till middag. Visserligen vägrade dottern äta och gick och lade sig utan middag igen. Men vi vuxna tyckte i alla fall att det var gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *